Árnyékolástechnika

De mi is igazán az ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA ? Amennyire fontos a NAP ENERGIÁJA ÉS ÉLTETŐ FÉNYE az emberiség számára, olyannyira lehet zavaró is. A civilizált lakosság egyre igényesebb szokásai miatt, évről évre Bővebben

Klímatechnika

14 évvel ez előtt kezdtük a KLÍMATECHNIKAI berendezések értékesítését és telepítését, az amerikai hadsereg felkérésére, a Taszári légibázis „hivatalos beszállítójaként.” A sikerre való tekintettel a polgári kiszolgálójuk a Brown & Bővebben

Vagyonvédelem

Az alábbiak közül az első 3 csak jelzi a behatolás tényét, míg a Biztonsági Ajtók, Zárak,  Rácsok & Páncélfóliák  = gátolják, lelassítják azokat – szirénaszó mellett! A tökéletes védelem alappillérei, melyek Bővebben

Napkollektorok

A naptól nem kap számlát! A 3 óra alatt földet ért Napenergia, elegendő az egész föld energiaszükségletének ellátására! Ráadásul ingyen! Sőt most még állami támogatással is!   Ugye van még Bővebben

Műanyag ablakok

Csúcsminőségben és elérhető árakon!  Egy életre szóló kényelem? 10 ÉVE forgalmazzuk a nagyhírű TRYBA (Franciország) és SPECTUS (Nagy-Brittania) felsőkategóriás műanyag nyílászáróit. A Kaposvártól 20 km-re lévő Üzem havi GYÁRTÓKAPACITÁSA meghaladja akár Bővebben

/www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/209934slide_rpont_no1.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/795398slide_rpont_no2.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/121971slide_rpont_no3.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/484891slide_rpont_no5.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/881555slide_rpont_no4.jpg

Reflexiós fóliák

A LLumar a fóliaipar vezető márkaneve

RPont LLumar házManapság a síküveg-fóliák kiemelkedő esztétikai értéket kölcsönöznek az épületnek, mindemellett növelik a belső komfortérzést és csökkentik a költségeket.

Az ablakokon beáramló hőség ellensúlyozása érdekében jelentős mennyiségű energiát fogyasztunk naponta! Ez az energiapazarlás ellen a LLumar síküveg-fóliák igen effektív és gazdaságos megoldást kínálnak az üvegre beépítés előtti, vagy akár utólagosan felszerelés esetén is.

RPont LLumar reflexiós fóliaKöztudott, hogy a nagy üvegfelületek felhasználása nem energiatakarékos megoldás, ezért is van az, hogy az építészek és a designerek az üveg nagy mértékű alkalmazását csak jelentős árnyékoló eszközök egyesítésével veszik be terveikbe. A dupla vagy tripla üvegszerkezetek segítenek, de nem olyan hatásosak, mint a síküveg-fólia, aminek a beszerelési költsége lényegesen alacsonyabb.

LLumar logoA redőnyök szépek, de sajnos besötétítik a helyiséget. A rolók elfedik az ablakot, továbbá a külvilág szépségét is eltakarják. A függönyök növelik a belső esztétikát, de sajnos behúzott állapotban sem segítenek az energia költségek csökkentésében. A síküveg-fóliák védelmet nyújtanak a nap ellen, továbbá megtartják az ablakon át a külvilág láthatóságát.

10 indok, hogy miért válasszák a LLumar fóliákat

RPont CPFilms gyártó

 1. A CPFilms (LLUMAR filmek gyártója) a Világon egyedül rendelkezik olyan előállító üzemmel, mely házon belül tartalmazza a fólia gyártásához szükséges összes fázist, ezáltal biztosítva a legmagasabb színtű minőségellenőrzést és a leggyorsabb rendelkezésre állást.
 2. A CPFilms rendelkezik a Világ legnagyobb gyártó üzemével (USA) több mint 60.000 négyzetméternyi területen, mely legnagyobb része teljesen hermetikus körülmények között üzemel, ISO 9001 minősített.
 3. Az egyetlen fólia előállító cég, mely az USA-ban lévő üzemein kívül Európában is üzemeltet kutató - fejlesztő és gyártó részlegeket is. Tudását, anyagi lehetőségét egyetlen termékcsoport fejlesztésére összpontosítva mindig a legkiválóbbat alkotja.
 4. Az egyetlen előállító, akinek mind a síküveg, mind az autó üveg termékeiben Ultraviola elnyelő réteg található (szemben azokkal a termékekkel, melyeknek csak a ragasztó rétegükben van UV elnyelő).
 5. Karcmentesített réteggel ellátott filmek, melyek független tesztek által igazoltan ellenállóbbak a sérülésekkel szemben.
 6. A CDF ragasztóval ellátott filmek 20 évnyi folyamatos használata alatt nem történt meghibásodás.
 7. RPont LLumar fólia raktár

  A legszélesebb körű típus és méret választék. Közép-Kelet Európa legnagyobb vámraktár készlete (Budapest) biztosítja a zavartalan ellátást.
 8. A fólia ipar legmegbízhatóbb és legátfogóbb garancia feltételei. Anyagaink minden lehetséges és szükséges nemzetközi minősítéssel rendelkeznek a technológiára vonatkozó legmagasabb szinten. (ANSI, BS, DIN, EN, MABISZ)
 9. A CPFilms rendelkezik a legkomolyabb technikai háttérrel és felhasználási szaktanácsadással. Technikai ismertetők, Internetes szakmai oldal, gyakorlati oktatások, tréning szemináriumok biztosítják a forgalmazók legmagasabb színtű elméleti és szakmai hátterét.
 10. Dél-kelet európai eladói és marketing csapatunk 1992 óta, kimagasló szakmai ismerettel és gyakorlattal, piacvezetőként áll rendelkezésre minden érdeklődő részére.

Szűcs Mihály Cégtulajdonos Névjegy

RPont Hirdetés

Bejelentkezés

Ki olvas minket?

Oldalainkat 2 vendég böngészi

Keresés a honlapon

Hogyan könnyíthetjük meg betörőink munkáját?

RPONT Ajánlata Látogatóinak

INVERTERES KLÍMA ELŐNYEI!

Sok szó kering manapság az inverteres klímákról, nem véletlenül, hiszen maga a fogalom sem régi dolog. Ahhoz, hogy ezeket az előnyöket érzékelni tudjuk, ismerkedjünk meg az inverteres klíma működésével!
További információért kattintson ide!

Inverteres Klíma - Működése, előnyei

Az inverteres klímáknak egyre javuló előnye továbbá, hogy évről évre olcsóbbak, valamint, hogy egyre több, további, komfortot fokozó funkcióval látják el őket!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Ma 2013. december 08., vasárnap, Mária napja van. Holnap Natália napja lesz.

RPONT Bemutatóterem Videófilm

Get the Flash Player to see this player.

RPont Bemutatóterem Partnerei

/www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/116171www_retroclub_eu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/325725www_elero_hu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/808648www_stiebeleltron_hu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/454899www_equinoxe_hu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/209087www_roma_de.jpg