Árnyékolástechnika

De mi is igazán az ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA ? Amennyire fontos a NAP ENERGIÁJA ÉS ÉLTETŐ FÉNYE az emberiség számára, olyannyira lehet zavaró is. A civilizált lakosság egyre igényesebb szokásai miatt, évről évre Bővebben

Klímatechnika

14 évvel ez előtt kezdtük a KLÍMATECHNIKAI berendezések értékesítését és telepítését, az amerikai hadsereg felkérésére, a Taszári légibázis „hivatalos beszállítójaként.” A sikerre való tekintettel a polgári kiszolgálójuk a Brown & Bővebben

Vagyonvédelem

Az alábbiak közül az első 3 csak jelzi a behatolás tényét, míg a Biztonsági Ajtók, Zárak,  Rácsok & Páncélfóliák  = gátolják, lelassítják azokat – szirénaszó mellett! A tökéletes védelem alappillérei, melyek Bővebben

Napkollektorok

A naptól nem kap számlát! A 3 óra alatt földet ért Napenergia, elegendő az egész föld energiaszükségletének ellátására! Ráadásul ingyen! Sőt most még állami támogatással is!   Ugye van még Bővebben

Műanyag ablakok

Csúcsminőségben és elérhető árakon!  Egy életre szóló kényelem? 10 ÉVE forgalmazzuk a nagyhírű TRYBA (Franciország) és SPECTUS (Nagy-Brittania) felsőkategóriás műanyag nyílászáróit. A Kaposvártól 20 km-re lévő Üzem havi GYÁRTÓKAPACITÁSA meghaladja akár Bővebben

/www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/209934slide_rpont_no1.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/795398slide_rpont_no2.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/121971slide_rpont_no3.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/484891slide_rpont_no5.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/881555slide_rpont_no4.jpg

Mobil klímaberendezések

Beszerelést nem igénylő, ezáltal olcsóbb!

Ne lepődjünk meg, hogy a telepítók, szerelők nem ajánlják, (hisz ezen nincs hasznuk) viszont ha megfelelő helyre kerül, sok örömet okoz!

Elgondolkodtató, hogy Japán, Amerikai és Német kutatómérnökök csapata dolgozik évről évre a fejlesztésükön, hogy minél kisebbek és halkabbak legyenek, addíg az "egyszerű magyarhoni de nagytudású mekkelek" szerelő egy kézlegyintéssel leminősíti. -Majd Ő hoz jobbat-címszóval, és ugye mivel nem az ő zsebére megy a játék,  a szimpla ötletből 3-5 szörös költség lessz.

A mobil klíma telepítése egyszerű, nincs helyhez kötve, variálható, könnyen kezelhető, jó energiakihasználás, könnyű karbantartás, mosható váz jellemzi. A mobil klímákat általában csak egyetlen helyiség (kb. 25-35 m2-ig) kiszolgálására alkalmazzák, pedig nem erre lettek tervezve.

A Mobil klímák – mint ahogy a nevükben – akkor lesznek megbecsült berendezések, ha ezeket több helyen is tudjuk használni!

Feleslegesen áll az üres lakásban, ha nem visszük magunkkal a nyaralóba, vagy a nyaralásra… Mobilizálható ezenkívül két szoba között is, ha abban tartózkodunk, amit hűteni szeretnénk.

A mobil klíma az alábbi helyek légkondicionálására alkalmas:

Közepes méretű helyiségek (kb. 25-40 m2-ig) fsz. és tetőtéri lakások, üzlethelyiségek, orvosi rendelők, nappalik, olyan helyiségek, amelyekben építészeti változásokat nem lehet végrehajtani, üdülőkben, hétvégi házakban, olyan szobákban, ahol a levegő változására érzékeny (allergiás vagy asztmatikus betegséggel élő) emberek tartózkodnak.

A mobil egycsöves klímaberendezéshez szükséges egy konnektor, és egy ablak v. egyéb nyílás (akár a falban), a levegő kivezetését szolgáló cső számára. Ezen a csövön keresztül kerül ki a kondenzációs hő a helyiségből. Érdekes megoldás, ha parapetes konvektorunkat néhány csavar oldásával félretesszük, (tavasztól késő őszig) és a falban maradt csonkra pontosan illeszthető a mobilklíma gégecsöve!

A hűtésnél kivált kondenzvizet pedig  a korszerűbb készülékek elpárologtatják a kültérbe a csövön keresztül, vagy egy kis tartályban fogjuk fel amit a működéstől függően folyamatosan ürítenünk kell. A berendezés a szoba belső levegőjét keringteti.

A mobil kétcsöves klímaberendezés esetében két fali kivezetés szükséges: egyik a külső levegő számára, a másik a felmelegített, eltávozó levegő számára, mivel a kondenzációs hő elvezetéséhez a helyiség levegője helyett meleg külső levegőt vesz igénybe. Így a készülék teljes hűtési teljesítménye a helyiségre fordítódik, jelentősen megnövelve annak hatásfokát. Ezenkívül nem csökken a helység légnyomás értéke sem, ill. frisslevegő adagolásával szellőztetésre is alkalmas, ami fontos a jó közérzethez. Ez utóbbi funkciót csak a legmagasabb árkategóriájú Split berendezések tudják, nem kevés plusz költséggel!

A MOBIL SPLIT KLÍMA a mobil klíma berendezések közül a leghatékonyabb hűtést biztosítják. Hasonlóan a telepített split (osztott) klímaberendezésekhez ezek a berendezések is két részből állnak, egy beltéri illetve egy kültéri egységből. A két egység fixen össze van kötve, a kötés néhány típusnál oldható. A kültéri egységet a klímatizálandó helyiségből ki kell tenni, bent csak a beltéri egység maradhat.

Általában ezen berendezésekhez adnak tartó konzolt amire ráhelyezhetjük a kültéri részt. Mobil jellegük abból adódik, hogy amennyiben a kötést nem bontjuk meg, szakszerviz nélkül áthelyezhetjük a berendezést az egyik helyiségből a másikba.

Zajszintjük magasabb a telepített split klímákénál. A mobil klímaberendezéseket általában olyan helyre javasoljuk, ahol más típusú berendezés elhelyezésére nincs lehetőség !!

 

Szűcs Mihály Cégtulajdonos Névjegy

RPont Hirdetés

Bejelentkezés

Ki olvas minket?

Oldalainkat 2 vendég böngészi

Keresés a honlapon

Hogyan könnyíthetjük meg betörőink munkáját?

RPONT Ajánlata Látogatóinak

INVERTERES KLÍMA ELŐNYEI!

Sok szó kering manapság az inverteres klímákról, nem véletlenül, hiszen maga a fogalom sem régi dolog. Ahhoz, hogy ezeket az előnyöket érzékelni tudjuk, ismerkedjünk meg az inverteres klíma működésével!
További információért kattintson ide!

Inverteres Klíma - Működése, előnyei

Az inverteres klímáknak egyre javuló előnye továbbá, hogy évről évre olcsóbbak, valamint, hogy egyre több, további, komfortot fokozó funkcióval látják el őket!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Ma 2013. december 08., vasárnap, Mária napja van. Holnap Natália napja lesz.

RPont Bemutatóterem Partnerei

/www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/116171www_retroclub_eu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/325725www_elero_hu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/808648www_stiebeleltron_hu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/454899www_equinoxe_hu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/209087www_roma_de.jpg