Árnyékolástechnika

De mi is igazán az ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA ? Amennyire fontos a NAP ENERGIÁJA ÉS ÉLTETŐ FÉNYE az emberiség számára, olyannyira lehet zavaró is. A civilizált lakosság egyre igényesebb szokásai miatt, évről évre Bővebben

Klímatechnika

14 évvel ez előtt kezdtük a KLÍMATECHNIKAI berendezések értékesítését és telepítését, az amerikai hadsereg felkérésére, a Taszári légibázis „hivatalos beszállítójaként.” A sikerre való tekintettel a polgári kiszolgálójuk a Brown & Bővebben

Vagyonvédelem

Az alábbiak közül az első 3 csak jelzi a behatolás tényét, míg a Biztonsági Ajtók, Zárak,  Rácsok & Páncélfóliák  = gátolják, lelassítják azokat – szirénaszó mellett! A tökéletes védelem alappillérei, melyek Bővebben

Napkollektorok

A naptól nem kap számlát! A 3 óra alatt földet ért Napenergia, elegendő az egész föld energiaszükségletének ellátására! Ráadásul ingyen! Sőt most még állami támogatással is!   Ugye van még Bővebben

Műanyag ablakok

Csúcsminőségben és elérhető árakon!  Egy életre szóló kényelem? 10 ÉVE forgalmazzuk a nagyhírű TRYBA (Franciország) és SPECTUS (Nagy-Brittania) felsőkategóriás műanyag nyílászáróit. A Kaposvártól 20 km-re lévő Üzem havi GYÁRTÓKAPACITÁSA meghaladja akár Bővebben

/www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/209934slide_rpont_no1.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/795398slide_rpont_no2.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/121971slide_rpont_no3.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/484891slide_rpont_no5.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/881555slide_rpont_no4.jpg

MEGRENDELÉS + KIVITELEZÉS + SZERZŐDÉS + FIZETÉSI FELTÉTELEK + GARANCIA

 • felmérés
 • tervezés
 • kivitelezés
 • szervíz, garancia
 • hitel (pályázat)

Önnek semmi dolga, mi elrendezünk mindent!

ENGEDMÉNYESEN vállaljuk:

Az első 10 beérkezett és jóváhagyott megrendelés REFERENCIA munkaként kezelését:

Referencia munka:

Tartalmazza országos szinten a kiszállítást, és a teljeskörű árajánlatot (tervezés,kivitelezés,pályázat vissza nem térítendő támogatásra). Támogatást kiegészítő hitellel és garanciát.

Kalkulációs táblázat

Az igényfelmérést követően a kalkulációs táblázat segítségével a tanácsadó előzetes, nagyságrendi ajánlattételt tud tenni. A kalkulációs táblázatot az Értékesítő Tanácsadó az Internetről irodájából töltheti le és használhatja. A kalkulációs táblázatban kiszámolt bekerülési ár csak irányadó, nem minősül ajánlattételnek.

Informális árajánlat

Az Igényfelmérő Lap, az Rpont ügyfélszolgálatához való beérkezését követően öt munkanapon belül , egy informális árajánlatot készít elő.

Az árajánlat tartalmazza:

 • A Solar Rendszer bekerülési árát,
 • a kivitelezés tervezett költségeit,
 • a tervezési szerződést,
 • befizetési csekket,
 • kiépítési határidőt.

Az Rpont solar ügyfélszolgálat az árajánlatot, e-mailben és levélben juttatja el az ügyfél értékesítő tanácsadójához egy munkanapon belül. Az ÉT adja át az ajánlatot az ügyfélnek, és közösen készítik elő a Tervezési Szerződést.

Műszaki Tervezés

Az ügyfél a tervezési szerződés aláírásával megrendeli a kollektor rendszer kivitelezésének első szolgáltatását, a műszaki tervezést. Az ÉT juttatja el a megrendelést a Forgalmazóhoz!

A műszaki tervezést ÉT alvállalkozóval végezteti el. A mérnökiroda a rendelkezésre bocsátott Igényfelmérő Lap és mellékletei alapján tervezi meg a kollektoros rendszer kivitelezését. A műszaki terv nem tartalmazza a meglévő melegvizes és fűtési rendszer újra tervezését, pusztán a kollektoros rendszer meglévő rendszerhez illesztésének műszaki megvalósítását takarja.

A tervezési szerződés aláírásával az ügyfél megrendeli a tervezést. A tervezési munka akkor indul, amikor a tervezés költségeit fedező összeg a Rpont mintabolt számlájára beérkezik.

A Műszaki Terv tartalmazza:

 • Elhelyezési terv
 • Alaprajz
 • Függőleges csőterv (elvi kapcsolás)
 • Árazatlan költségvetés
 • Műszaki leírás (a rendszer elemeinek részletezését)

A rendszer tartalmazza a műszaki tervezés, műszaki ellenőrzés, beüzemelés és házhoz szállítás szolgáltatásokat. A tervezéshez szükséges további egyeztetéseket és az adatok, információk összegyűjtését az Értékesítő Tanácsadó végzi. A műszaki terv elkészítése 4 munkanapot vesz igénybe.

Árajánlat

A műszaki terv elkészítését követően az ügyfél számára az Rpont összeállítja az ajánlati dokumentációt. Az ajánlati dokumentációt az ÉT kapja /a terv elkészültét követően/ kézhez 36 órán belül és adja át az ügyfélnek.

Az Ajánlati Dokumentáció tartalmazza:

 • Műszaki terv.
 • Rendszer árajánlat. A rendszer ár a berendezések árán kívül tartalmazza a tervezés, műszaki ellenőrzés, beüzemelés, házhoz szállítás és garanciavállalás költségeit is.
 • Kivitelezési árajánlat.
 • Szállítási szerződés.
 • Kivitelezői referencia lista
 • Kivitelezési szerződés

A Solar Rendszer megrendelés és szállítás

Az ügyfél az ÉT segítségével a szállítási szerződés kitöltésével és aláírásával rendeli meg a solar rendszert. Az ÉT juttatja el a megrendelést a Forgalmazóhoz!

A rendszer megrendelését követően az ügyfélnek a szerződés értelmében be kell fizetnie az előleget, ami min: a rendszer ár 25%-a. Megrendelő értesítése ill. végkifizetése után 3 héten belül a Forgalmazó leszállítja a rendszert. A szállításról az Rpont ügyfélszolgálata egyeztet az ügyféllel. A szállítás alkalmával az ügyfél két módszer szerint fizethet.

 1. A rendszer megérkezése előtt, a házhoz szállítás előtt a fennmaradó 75% -ot /ami az Áfa-t is tartalmazza/ készpénzben.
 2. A rendszer házhoz szállítása előtt a fennmaradó 75% -ot /ami az Áfa-t is tartalmazza/ banki átutalással egyenlíti ki.

Kivitelezés

Az ügyfél választhat az alábbi kivitelezési módok bármelyike közül.

 1. Saját kivitelezéssel építi meg a rendszert a műszaki terv alapján.
 2. Referencia kivitelező partner építi meg a rendszert.
 3. A Stiebel Eltron hivatalos beépítő szakszervíz végezze el.

1. Saját kivitelezés.

A műszaki terv alapján az ügyfél maga szervezi meg és építteti ki a solar rendszert. Ebben az esetben a rendszer működésére a forgalmazó nem vállal garanciát.

2. Referencia kivitelező partner építi meg a rendszert.

A műszaki terv és a kiviteli költségvetési adatok alapján az ügyfél a Wellnet referencia kivitelezői listán kiválasztott partnerekkel veszi fel a kapcsolatot és kivitelezési árajánlatot kér. Ebben az esetben az ügyfél közvetlenül áll kapcsolatban és szerződik a kivitelezővel. A kivitelezői együttműködés jellemzőit, pl. ár, határidő, stb. az ügyfél közvetlenül egyezteti a kivitelezővel. A kivitelezés végén ez esetben a Forgalmazó műszakilag ellenőrzi és közreműködik a rendszer átadásában. Ebben az esetben a rendszer működésére és a rendszer elemeire a Forgalmazó teljes körű garanciát vállal.

3. Az Rpont fővállalkozóként építi meg a rendszert. A Stiebel Eltron hivatalos beépítő szakszervíz kivitelezésében.

Az ajánlati dokumentáció alapján az ügyfél a kivitelezéssel a Rpont Mintaboltot bízza meg, és vele köt kivitelezői szerződést. Ez esetben a Mintabolt a fővállalkozó, a kivitelező alvállalkozókkal az Rpont Mintabolt köt szerződést a kivitelezésre. A kivitelezés végén ez esetben az Rpont Mintabolt műszakilag ellenőrzi és beüzemeli a rendszert. Ebben az esetben a rendszer működésére és a rendszer elemeire az Rpont Mintabolt teljes körű garanciát vállal.

Szűcs Mihály Cégtulajdonos Névjegy

RPont Hirdetés

Bejelentkezés

Ki olvas minket?

Oldalainkat 2 vendég böngészi

Keresés a honlapon

Hogyan könnyíthetjük meg betörőink munkáját?

RPONT Ajánlata Látogatóinak

INVERTERES KLÍMA ELŐNYEI!

Sok szó kering manapság az inverteres klímákról, nem véletlenül, hiszen maga a fogalom sem régi dolog. Ahhoz, hogy ezeket az előnyöket érzékelni tudjuk, ismerkedjünk meg az inverteres klíma működésével!
További információért kattintson ide!

Inverteres Klíma - Működése, előnyei

Az inverteres klímáknak egyre javuló előnye továbbá, hogy évről évre olcsóbbak, valamint, hogy egyre több, további, komfortot fokozó funkcióval látják el őket!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Ma 2013. december 08., vasárnap, Mária napja van. Holnap Natália napja lesz.

RPONT Bemutatóterem Videófilm

Get the Flash Player to see this player.

RPont Bemutatóterem Partnerei

/www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/116171www_retroclub_eu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/325725www_elero_hu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/808648www_stiebeleltron_hu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/454899www_equinoxe_hu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/209087www_roma_de.jpg