Árnyékolástechnika

De mi is igazán az ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA ? Amennyire fontos a NAP ENERGIÁJA ÉS ÉLTETŐ FÉNYE az emberiség számára, olyannyira lehet zavaró is. A civilizált lakosság egyre igényesebb szokásai miatt, évről évre Bővebben

Klímatechnika

14 évvel ez előtt kezdtük a KLÍMATECHNIKAI berendezések értékesítését és telepítését, az amerikai hadsereg felkérésére, a Taszári légibázis „hivatalos beszállítójaként.” A sikerre való tekintettel a polgári kiszolgálójuk a Brown & Bővebben

Vagyonvédelem

Az alábbiak közül az első 3 csak jelzi a behatolás tényét, míg a Biztonsági Ajtók, Zárak,  Rácsok & Páncélfóliák  = gátolják, lelassítják azokat – szirénaszó mellett! A tökéletes védelem alappillérei, melyek Bővebben

Napkollektorok

A naptól nem kap számlát! A 3 óra alatt földet ért Napenergia, elegendő az egész föld energiaszükségletének ellátására! Ráadásul ingyen! Sőt most még állami támogatással is!   Ugye van még Bővebben

Műanyag ablakok

Csúcsminőségben és elérhető árakon!  Egy életre szóló kényelem? 10 ÉVE forgalmazzuk a nagyhírű TRYBA (Franciország) és SPECTUS (Nagy-Brittania) felsőkategóriás műanyag nyílászáróit. A Kaposvártól 20 km-re lévő Üzem havi GYÁRTÓKAPACITÁSA meghaladja akár Bővebben

/www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/209934slide_rpont_no1.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/795398slide_rpont_no2.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/121971slide_rpont_no3.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/484891slide_rpont_no5.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/881555slide_rpont_no4.jpg

Geo-Solar hőszivattyú

A komfort élvezete a környezet károsítása nélkül Geo-Solar hőszivattyúval

IDE KATTINTVA     bővebb információt kaphat és megtekintheti a hőszivattyúkról készített animációinkat.

Előnyei meggyőzőek:

  • Geo-Solar hőszivattyú berendezéssel Ön a legjobb minőséget kapja
  • Kényelmesen fűthet és egyszerűen kezelheti a lakótérből
  • A Geo-Solar földmeleg technológiával abszolút környezetbarát módon fűtheti otthonát, és így nem szennyezi az Önnek legkedvesebb környezetét
  • A Geo-Solar hőszivattyú szinte szervizmentes
  • A legalacsonyabb fűtési költség

Hőszivattyú működési elve

geosolar készülékA hőszivattyú a hűtőszekrényhez hasonlóan működik: A hűtőszekrény a belső térből hőt von el, hogy azt lehűtse. Ehhez hasonlóan a hőszivattyú a földből szerez magának hőt.

A nap a föld legfontosabb energiaszolgáltatója. A hőszivattyúk lehetővé teszik ennek az energiának az egész éven át tartó hatékony kihasználását, mégpedig a melegvíz biztosítása és a fűtés terén.

Főleg a mi időnkben tűnik egyre fontosabbnak a megújuló energiaforrások felhasználása (a fosszilis nyersanyagok belátható időn belül elapadnak), ezzel védve az erőforrásokat, kímélve a környezetet és csökkentve a fűtési költségeket.

A hőszivattyú minden évszakban ideális megoldás!

Fűtés télen, hűtés nyáron (lásd hűtőszekrény-elv). És mindezt egyetlen kifejlett technológiával!

A hőszivattyú működési elve

geosolar leírásA hőszivattyú keringető rendszerében található hűtőanyag elpárolog. Eközben energia-felvétel történik. Ezen energia sűrítésével a kompresszorban egy magasabb nyomás- és hőmérsékletszint keletkezik. A kondenzátorban a hűtőanyag ismét lecsapódik és ezzel energiát ad le.

Ezután a hűtőanyag egy szabályzón halad át. Ezzel megint a kiindulási állapotba kerül és újra áthaladhat a keringető rendszeren.

A Geo-Solar sole-/víz hőszivattyú

A földben 1,2 m mélységben nyomásálló csövek kerülnek lefektetésre, amelyek az úgy nevezett sole (sóoldat) közvetítőanyaggal vannak megtöltve. A sole egy élelmiszeripari glikol-víz keverékből áll.

Passzív hűtés a sole-/víz hőszivattyúval

A hűtés általában nagy energiafelhasználást igényel. A hőszivattyú azonban egy olyan kiforrott rendszerrel bír, amellyel nyáron a föld természetes hidegét használja fel és biztosít kellemes szobahőmérsékletet a házban. És ez a hőcserélő révén a kompresszor bevonása nélkül működik.

geosolar sole/víz hőszivattyú

A keletkezett fáradt hőből a hőszivattyú segítségével akár ipari szinten is hasznosítható energiaszintet lehet elérni.

A geosolar víz-/víz hőszivattyú

A nap ingyenes energiája ebben a rendszerben is általunk használható energiává, azaz hővé alakul át.

Itt a talajvízből vonja ki a rendszer az energiát. A talajvíz hőmérséklete egész évben 8-12 °C. A birtokon egy szívókút és egy nyelőkút kerül elhelyezésre. Az egyetlen feltétel az elegendő mennyiségű, és minőségű talajvíz.

geosolar víz/víz hőszivattyú

Az ipari szektorban gyakran rengeteg hőterhelt víz keletkezik. Azonban itt is remek lehetőség adódik az energia kinyerésére.

Passzív hűtés a víz-/vízhőszivattyúval

A passzív hűtés lehetőségét egy további hőcserélő elhelyezése biztosítja a vízkörforgásban. Eközben a kompresszor nem működik és csak nagyon alacsony hűtési költség keletkezik.

Föld/közvetlen elpárolgás

A Geo-Solar hőszivattyú közvetlen elpárolgással: Ebben a rendszerben műanyaggal burkolt rézcsövek kerülnek elhelyezésre 1,2 m mélységben. A gyűjtőcsőben történő közvetlen elpárolgás révén energiakinyerés történik, amely a hőszivattyún keresztül jut a fűtőrendszerbe. Ebben a folyamatban a köztes hőcserélő és a keringető szivattyú nem lép működésbe, ami magasabb szintű energiahasznosítást és jobb teljesítményt eredményez.

geosolar elpárolgás hőszivattyú

A Geo-Solar levegő-hőszivattyú

A  levegő-hőszivattyú a külső levegő ingyenes környezeti energiáját használja fel. A rendszer kint és bent egyaránt telepíthető. Egy kis hőmérsékletű fűtőrendszerrel kombinálva környezetbarát fűtőberendezést kapunk.

geosolar CAD tervezés

Szűcs Mihály Cégtulajdonos Névjegy

RPont Hirdetés

Bejelentkezés

Ki olvas minket?

Oldalainkat 2 vendég böngészi

Keresés a honlapon

Hogyan könnyíthetjük meg betörőink munkáját?

RPONT Ajánlata Látogatóinak

INVERTERES KLÍMA ELŐNYEI!

Sok szó kering manapság az inverteres klímákról, nem véletlenül, hiszen maga a fogalom sem régi dolog. Ahhoz, hogy ezeket az előnyöket érzékelni tudjuk, ismerkedjünk meg az inverteres klíma működésével!
További információért kattintson ide!

Inverteres Klíma - Működése, előnyei

Az inverteres klímáknak egyre javuló előnye továbbá, hogy évről évre olcsóbbak, valamint, hogy egyre több, további, komfortot fokozó funkcióval látják el őket!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Ma 2013. december 08., vasárnap, Mária napja van. Holnap Natália napja lesz.

RPONT Bemutatóterem Videófilm

Get the Flash Player to see this player.

RPont Bemutatóterem Partnerei

/www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/116171www_retroclub_eu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/325725www_elero_hu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/808648www_stiebeleltron_hu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/454899www_equinoxe_hu.jpg /www.redonybolt.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/209087www_roma_de.jpg