Faredőny

Faredőnyök

Mostanában a fából készült termékek reneszánszukat élik, ezért egyre népszerűbbek az új gyártású faredőnyök. Árfekvésük csökkenti igazán az újra elterjedésüket, ami a MAXI műanyagredőnyöknek kedvez.

Előnyük

a magas szintű esztétikai megjelenés, a helyiség jó szellőztethetősége, hosszú élettartam, időjárás állóság, motorizálhatóság, tetszőleges színskála szerinti pácolhatóság (zománcozás)

Hátrányuk

A rendszeres karbantartást igényelnek, nagy a helyigényük, zajosabban működtethetőek, illetve súlyuk miatt nehezebb a manuális kezelhetőségük.

A Budapesten készülő /félkésztermék/ jellemzően Borovi fenyőből készül, melynek m2 súlya lényegesen nagyobb a régebben gyártott luccfenyőhöz képest. Készítjük natúr kezeletlen, vagy lenolajkencével beeresztett, ill. pácolt lazúros formában!

Alkalmazható a már régi meglévő redőnyök kiváltására, vagy új építkezéskor a megfelelő méretű tok kiépítésével.

Vállaljuk ezenkívül a régi (de még javítható) redőnyök FELÚJÍTÁSÁT is.

rpont-faredony-02Ennek feltétele, hogy az alapanyag megfelelő állapotú legyen. A teljes felújítás az összes lamella HŐKEZELT acél lamellára cseréjét tartalmazza, a fa lamellák teljes át csiszolásával, és újra pácolásával. Az alapozó festés minden esetben szükséges, hogy a falemezek ne tudjanak vetemedni az összeszerelés után sem.

Faredőnyt keres?

Ismerje meg az RPontot, a 30 éve megbízható redőnyszakértőt! Kattintson és fedezze fel kiváló minőségű termékeinket!