Harmónika ajtó Kaposvár

Harmónika ajtók

Harmonika ajtóink tökéletes megoldást kínálnak azoknak a tereknek, ahol a helytakarékosság és az esztétika egyaránt fontos. Modern kialakításukkal nemcsak a helyiségek közötti átjárást teszik könnyedén szabályozhatóvá, de stílusos megjelenést is kölcsönöznek otthonának.

Harmonikaajtó 2 évtizeddel ezelőtt csapódott hozzá az árnyékolástechnikához. Napjainkban köztudott, hogy a redőnyös, harmonikaajtóval is foglalkozik. Remek esztétikus térelválasztó. Az ajtók nyílásának zavaró helyigényének megszüntetésére a harmonikaajtó a legideálisabb és legkedvezőbb megoldása. Harmonikaajtó lapok masszívak, a görgök kialakításuk miatt, kezelés közben csendesek. Segítségével nagy és egyedi méretű felületek is lefedhetők. A harmonikaajtó lapok csuklópántos összefogatása hosszú élettartalmat biztosít.

Harmónika ajtó Kaposvár
  • Karbantartást nem igényel, könnyen tisztítható.
  • Max. szélesség egyoldalú nyitásnál 130 cm, de a dupla nyitású kivitellel 3m széles felületet is lefedhetünk. Max. magassága 240 cm. Ennél magasabb ajtó is készíthető, de nem ajánlott.
  • A mérettáblázatban szereplő méretekben az ott található árak tartoznak. Az ott nem szereplő méretek egyedi méret, ezáltal egyedi árkategóriuába is tartoznak
  • Harmonikaajtó nem az egyedi méret árkategóriába tartozik.
  • A 99-198 cm harmonikaajtó a lista árból ki kereshető.
  • A lista ár feletti adatokra vonatkozik az egyedi méret mm ár.
  • Legnépszerűbb a natúr fehér harmonikaajtó.
Felhívjuk figyelmét, hogy a koloniál vagy faerezett típusú harmonikaajtókat is műanyagból készítjük.. Remekül harmonizálhatnak otthona berendezésével, de látható, hogy nem fából vannak. Amennyiben elvárásunk reális a koloniál harmonikaajtótól, abban az esetben elégedettek leszünk a műanyag utánzattal is.

Harmonikaajtóról tudnunk kell, hogy nyitott állapotában az összezárt tartó elemek az ajtónyitásnak akár a 10% át is elfoglahatják.

Nyílászárókat keres?

Ismerje meg az RPontot, a 30 éve megbízható nyílászáró szakértőt! Kattintson és fedezze fel kiváló minőségű termékeinket!