Roletta - Kaposvár

Roletta

A roletta nem csak egy egyszerű árnyékoló eszköz, hanem otthona stílusának és komfortjának meghatározó eleme is. Modern kialakításával és funkcionális tulajdonságaival a roletta tökéletes választás minden enteriőrbe. Fedezze fel nálunk a roletták világát, és tegye otthonát még hangulatosabbá!

A roletta az egyik legrégibb árnyékoló. Funkcióját és esztétikai megjelenését elsősorban az alkalmazott textília határozza meg. Függőleges síkú és ferde síkú felületek árnyékolására egyaránt alkalmas. Készülhet tokozat nélküli és tokozott kivitelben
A mozgató mechanizmus lehet rugós, gyöngyláncos, tekerőkaros, vagy motoros.
Roletta Kaposvár fajták

Általános szempontok

A textília típusának kiválasztása a roletta funkciójának megfelelően kell, hogy történjen.
Az esztétikai követelményeket a széleskörű színválaszték biztosítja.
A roletta elsősorban belső téri árnyékoló, ezért a napháló kivételével a textíliák kizárólag
belső téri felhasználásra alkalmasak.
A textíliák alapanyaga általában polyészter, különböző felületkezelő anyaggal ellátva.
Különleges igények esetén (pl. lángállóság) a roletta textília alapanyaga üvegszál is lehet.

Megrendelés esetén „kézzel fogható” színminta szükséges a textíli a kiválasztáshoz, miután a digitalizált színek megtévesztőek lehetnek!

Roletta Kaposvár szín

Roletta: Újítsa fel, ne cserélje le!

A rolettával nemcsak hatékonyan szabályozhatja a fényt, hanem esztétikus megjelenést is kölcsönöz otthonának. A roletta alkatrészeinek cseréjével könnyen újjávarázsolhatja meglévő árnyékolóját, anélkül, hogy újat kellene vásárolnia. Az alkatrészek kopása elkerülhetetlen, de egy-egy új rész beszerzésével az árnyékoló ismét hibátlanul működik. Üzletünkben számos alkatrész és útmutató áll rendelkezésre, hogy önállóan is karbantarthassa vagy felújíthassa rolettáját.

Roletta Kaposvár alkatrészek

Roletta érdekli?

Ismerje meg az RPontot, a 30 éve megbízható árnyékolástechnikai szakértőt! Kattintson és fedezze fel kiváló minőségű termékeinket!