Mobilrácsok - Üzletrácsok

A Rácsok

Több száz éve a lakosság, fémrácsokkal védi az ajtóit, ablakait és értékeit a hivatlan látogatóktól.

Ezek a rácsok egyre vaskosabb, robosztusabbá válltak, a behatolók módszereivel arányosan.

Esztétikai értékük szerint lehetnek szépek is, de igazán a látványuk nélkül szép a nyílászáró.

Az ablakokat üvegtörés jelző riasztókkal védjük, hogy a behatolókat távoltartsuk a durva behatolás módszerétől. De álljunk meg itt egy pillanatra! Halott már riasztó szirénáját hosszú perceken keresztül „feleslegesen” szólni? Közben az arra elhaladók még oda sem néznek…

RPont külső rácsA módszerek fejlődésével egyre durvább behatolási módok jelentek meg. A vasúti sín vastagságú külső rácsok sem nyújtannak kellő biztonságot!
Még másodpercek sem kellenek a gépkocsi vonóhorogra akasztott drótkötél kampóknak, hogy úgy rántsák ki a falból a robosztus rácsot, mintha ott sem lett volna!

Erre mondják a mechanikus vagyonvédelmi eszközök fejlesztői, hogy a külső rácsok semmitől sem védenek!

Mobilrácsok - Üzletrácsok
Mobilrácsok - Üzletrácsok

A mobil rácsok

Legfontosabb ismérvük, hogy az ablakon belül vannak felszerelve, engedve annak befelé nyitását, az ablakok tisztítását, stb… mivel mobilitásuk miatt felhúzhatóak.
Az esetleges behatolónak először az ablakot kell felfeszítenie vagy az üveget betörnie, hogy utánna szirénaszó melett kezdje el a rács hatástalanítását, ami bizony eltarthat egy darabig!

Mivel a nyílászáró, vagy a közlekedő nyílás előtt belűlről van felszerelve, külső esztétikai összhangját sem rontja az épületeknek.

Finom szerkezetének köszönhetően, nem nagyon látható, kimondottan esztétikus megjelenést kölcsönöz.

Motorizálható, a rácsfelület méretével arányosan. Akár automatikát is kapcsolhatunk a rendszerhez, ami a vezérlésen keresztül sok megoldást kínál.

Mobilrácsok - Üzletrácsok
Mobilrácsok - Üzletrácsok

Rácsot keres?

Ismerje meg az RPontot Kaposvárott, a 30 éve megbízható vagyonvédelmi szakértőt! Kattintson és fedezze fel kiváló minőségű termékeinket!