Napellenző - Kaposvár

Árnyékolás – Napellenzők

Mindent a napellenzőkről

A napellenzők egyik legismertebb tipusa a KÖNYÖKKAROS NAPELLENZŐK.

Napellenzőinkhez felhasznált minőségi ponyvák a világ vezető beszállítóitól (Osztrák, Olasz, Spanyol) származnak, ami garantálja tartósságukat hisz ezek az árnyékolók a Mediterrán országoktól Amerikáig a legszélsőségesebb időjárási körülmények között is megállják helyüket.

Napellenző - Kaposvár
Napellenző - Kaposvár

Azonban ne feledjük, hogy ezek napellenzők, nem pedig szél ellenzők!

Az átlagos ponyvafelület megfelelője, több tonnát repít az óceánjáró vitorlásokkal a tengereken.

A szerkezetek tartósak, az anyagok sokáig megtartják eredeti szépségüket. Minden termékünk biztonságos kivitelű, az utolsó csavarig magas minőségű anyagból készült, ami vásárlóink hosszútávú érdekeit szolgálja.

Forgalmazott összes napellenző típusaink:

Könyökkaros

Lengőkaros vagy Ejtőkaros (Árnyika)

Ollókaros

Mire érdemes figyelni napellenző vásárláskor?

A napellenző egy életre szól, nem csupán 2-3 szezonra!

Már a nagymamám is azt tanította: kétszer fizet aki gyorsan fizet! Mert sokan dörzsölik a markukat, hogy hú, de ügyes vagyok, megspóroltam most 10-20 ezer forintot, aztán 1-2 év múlva veszik észre, hogy milyen jó is lett volna ha a jobb minőséget választják. És ez nem nagy árkülönbség kérdése ekkora tétel esetén. Ezért a következő írásban tömören bemutatjuk, mire érdemes figyelni napellenző választáskor, ha hosszan és jól működő napellenzőt szeretnének, ami alá akár sok év után is szívesen ülhet ki a kellemes árnyékba a forróságban.

Napellenző - Kaposvár

Lux napellenző

EcoStar napellenző a legkedveltebb napellenző típusunk, kedvező ár-minőség aránya miatt a legkeresettebb napellenző. Teraszok általános árnyékolási igényének kielégítésére jól, biztonságosan használható (max. mérete: 7×3,5m).
Jól motorizálható és automatizálható.

Mini Lux napellenző

R-90 napellenző a LUX típusú napellenzőnk kicsinyített kivitele. 4,2 x 2,5 méteres méretig használható, jól sorolható.
Jól kiegészíthető: motorizálható, automatizálható, bárhova könnyen szerelhető, ha elég stabil a felület.

Balcon napellenző

R-pitch napellenző inkább a panelházak erkélyeire kifejlesztett tipus, ami igen népszerű. Létezik pvc ponyvával, és sattler textilponyvával.
Ejtőkarjai szinterezett acélkarok, illetve továbbfejlesztett válltozata az alumínium rugós kar. Ez kellő előfeszítést ad a karoknak nagyobb szélviharok esetén is.

Gigant napellenző

Victory napellenző nagy előnye, hogy különlegesen erős típus, így óriás napellenzőkhöz, 5 m-es kinyúlásig is stabilan, sőt sorolhatóan is használható. Szerelésénél elengedhetetlen feltétel a nagyon biztos rögzíthetőség.
Motoros kivitelben javasoljuk, automatizálása javasolt.

Napellenző - Kaposvár
Napellenző - Kaposvár

Napellenzőt keres?

Ismerje meg az RPontot Kaposvárott, a 30 éve megbízható árnyékolástechnikai szakértőt! Kattintson és fedezze fel kiváló minőségű termékeinket!