Rólunk

Rólunk – Céginfó

Cégünk 1980 az alapítás óta Somogy megyében piacvezető, ezt bizonyítja egyre több visszatérő megelégedett ügyfelünk, és a megyeszékhelyen szerelt árnyékoló berendezéseink egyre növekvő száma.

Az elmúlt öt évben, a megyében és a megyeszékhelyen szerelt termékek, a versenytárgyalásokon elnyert megrendelések 95%-ban üzemünkben készültek. Ebből adódóan az éves forgalmunk, „megtartva versenyképes árainkat” az inflációt jelentősen meghaladó mértékben, évről évre közel megduplázódott!

Termékskálánk és tevékenységünk egyre szélesedik a szakterületen belül, így a nagy választéknak köszönhetően egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni kifogástalan minőségben és gyors kivitelezési határidővel.

A gyártásban résztvevő kolegák és a beépítést végző szerelők is immár több mint kilenc éve végzik a munkájukat nagy lelkiismerettel, mely igen magas szakmai gyakorlatra utal.
Az általunk nyújtott teljes körű GARANCIA megnyugtató biztosítékot ad, az Önök választásának. Könnyű elérhetőségünk is a konkurencia elé helyez minket, mivel ha „baj van” azonnal elérhetőek, és probléma megoldóak vagyunk.
Mivel egyetlen helybeli gyártóként működünk a környékben, (és üzemünk közelsége miatt) állandó telefonügyeletünkön a bejelentett esetleges hiba, maximum kettő-öt munkanapon belül kijavításra kerül.

Javaslatunk tehát:

Ne válasszon vidéki kivitelezőt
(ismeretlen – kezdő – más megyéből érkezőt),
Leellenőrizhetetlen referencia nélküli üzletkötőt,
Látatlanban vásárolni? fényképről ?Dehogy!
BEMUTATÓTEREMBŐL SZAKÉRTŐKTŐL!

RPont Kaposvár

Megbízható partnert keres?

Ismerje meg az RPontot Kaposvárott, a 30 éve megbízható vállalkozást! Kattintson és fedezze fel kiváló minőségű termékeinket!