Okos zár

Okos zár felszerelése

Fedezze fel az okos technológia új dimenzióját otthona kapujában! Az okos zárak és kilincsek világában a hagyományos kulcsok ideje lejárt.

Élvezze Ön is a szabadságot!

Az okos otthonok korában élvezze azt a szabadságot, hogy az ajtók már csak egy érintésre, egy szóra, vagy akár egy távoli gesztusra nyílnak.

Biztonság? Természetesen! Az okos kilincseink a legmodernebb technológiával büszkélkedhetnek, így biztonságuk semmiben sem marad el a mechanikus zárak mögött. De mi többet kínálunk: olyan kényelmet, amelyet a hagyományos megoldások egyszerűen nem nyújthatnak.

Mindezt stílusos, letisztult design-nal ötvözzük, ami több színben is elérhető, hogy tökéletes harmóniát alkossanak otthona stílusával. Hagyja, hogy az okos kilincsek nem csak hasznosságukkal, hanem szépségükkel is elbűvöljék Önt és otthonát.

Okos zár
Okos kilincs - okos zár

Nyitási lehetőségek a következők:

  • Biometrikus ujjlenyomat-azonosítás
  • Egyedi biztonsági kód
  • IC kártya
  • Közeli telefonos kapcsolat Bluetooth technológiával
  • Távoli telefonos kapcsolat WiFi hálózaton keresztül, opcionális Gateway eszközzel
  • Hagyományos kulcs
  • Távirányító, mely a legújabb modellekhez külön megvásárolható
  • Hangvezérlés, mely Amazon Alexa rendszerével kompatibilis

Élvezze az érintésmentes belépést otthonába vagy irodájába a legújabb okos kilincstechnológiánk segítségével, mely kulcs nélküli kényelmet, fokozott biztonságot és letisztult eleganciát nyújt. Az innovatív rendszerünk lehetővé teszi, hogy a rendszert kezelő fő felhasználó teljes körű kontrollt gyakoroljon az ajtók fölött, beleértve a hozzáférési jogosultságok kezelését és a kilincs mozgásának nyomon követését egy intuitív, magyar nyelvű mobilalkalmazáson keresztül.

Az okos kilincseink a RoHS, CE és MABISZ tanúsítványokkal bizonyítják megbízhatóságukat, melyet a hagyományos zárszerkezetekkel egyenértékű biztonsági szintjük egészít ki, miközben a használati kényelmet jelentősen megnövelik. Ezek a kilincsek ideális megoldást nyújtanak szálláshelyek, irodák, magánlakások és raktárak számára.

Az okos kilincseink adaptálhatósága és sokoldalú nyitási módjai révén minden igényt kielégítenek, miközben stílusos és modern megjelenést kölcsönöznek bármilyen ajtónak.

Okos zárat szereltetne?

Ismerje meg az RPontot Kaposvárott, a 30 éve megbízható vagyonvédelmi szakértőt! Kattintson és fedezze fel kiváló minőségű termékeinket!