Reflexiós fóliák

Reflexiós fóliák

A LLumar a fóliaipar vezető márkaneve
Manapság a síküveg-fóliák kiemelkedő esztétikai értéket kölcsönöznek az épületnek, mindemellett növelik a belső komfortérzést és csökkentik a költségeket.

Az ablakokon beáramló hőség ellensúlyozása érdekében jelentős mennyiségű energiát fogyasztunk naponta! Ez az energiapazarlás ellen a LLumar síküveg-fóliák igen effektív és gazdaságos megoldást kínálnak az üvegre beépítés előtti, vagy akár utólagosan felszerelés esetén is.

Reflexiós fóliák

Köztudott, hogy a nagy üvegfelületek felhasználása nem energiatakarékos megoldás, ezért is van az, hogy az építészek és a designerek az üveg nagy mértékű alkalmazását csak jelentős árnyékoló eszközök egyesítésével veszik be terveikbe. A dupla vagy tripla üvegszerkezetek segítenek, de nem olyan hatásosak, mint a síküveg-fólia, aminek a beszerelési költsége lényegesen alacsonyabb.

A redőnyök szépek, de sajnos besötétítik a helyiséget. A rolók elfedik az ablakot, továbbá a külvilág szépségét is eltakarják. A függönyök növelik a belső esztétikát, de sajnos behúzott állapotban sem segítenek az energia költségek csökkentésében. A síküveg-fóliák védelmet nyújtanak a nap ellen, továbbá megtartják az ablakon át a külvilág láthatóságát.
10 indok, hogy miért válasszák a LLumar fóliákat

A CPFilms (LLUMAR filmek gyártója) a Világon egyedül rendelkezik olyan előállító üzemmel, mely házon belül tartalmazza a fólia gyártásához szükséges összes fázist, ezáltal biztosítva a legmagasabb színtű minőségellenőrzést és a leggyorsabb rendelkezésre állást.

A CPFilms rendelkezik a Világ legnagyobb gyártó üzemével (USA) több mint 60.000 négyzetméternyi területen, mely legnagyobb része teljesen hermetikus körülmények között üzemel, ISO 9001 minősített.
Az egyetlen fólia előállító cég, mely az USA-ban lévő üzemein kívül Európában is üzemeltet kutató – fejlesztő és gyártó részlegeket is. Tudását, anyagi lehetőségét egyetlen termékcsoport fejlesztésére összpontosítva mindig a legkiválóbbat alkotja.
Az egyetlen előállító, akinek mind a síküveg, mind az autó üveg termékeiben Ultraviola elnyelő réteg található (szemben azokkal a termékekkel, melyeknek csak a ragasztó rétegükben van UV elnyelő).
Karcmentesített réteggel ellátott filmek, melyek független tesztek által igazoltan ellenállóbbak a sérülésekkel szemben.
A CDF ragasztóval ellátott filmek 20 évnyi folyamatos használata alatt nem történt meghibásodás.

A legszélesebb körű típus és méret választék. Közép-Kelet Európa legnagyobb vámraktár készlete (Budapest) biztosítja a zavartalan ellátást.
A fólia ipar legmegbízhatóbb és legátfogóbb garancia feltételei. Anyagaink minden lehetséges és szükséges nemzetközi minősítéssel rendelkeznek a technológiára vonatkozó legmagasabb szinten. (ANSI, BS, DIN, EN, MABISZ)
A CPFilms rendelkezik a legkomolyabb technikai háttérrel és felhasználási szaktanácsadással. Technikai ismertetők, Internetes szakmai oldal, gyakorlati oktatások, tréning szemináriumok biztosítják a forgalmazók legmagasabb színtű elméleti és szakmai hátterét.
Dél-kelet európai eladói és marketing csapatunk 1992 óta, kimagasló szakmai ismerettel és gyakorlattal, piacvezetőként áll rendelkezésre minden érdeklődő részére.

Fényszürő megoldást keres?

Ismerje meg az RPontot, a 30 éve megbízható fólia szakértőt! Kattintson és fedezze fel kiváló minőségű termékeinket!